info@kv-techniek.nl

+31 (0)113 - 405070

Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018

Reacties uitgeschakeld voor Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018 Nieuws / News

Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is een initiatief van de Provincie Zeeland, Dockwize, HZ University of Applied Sciences en de Kamer van Koophandel. Omroep Zeeland is de media partner. De prijs wordt uitgereikt aan een Zeeuwse ondernemer met de meest spraakmakende innovatie. Het doel van de prijs is om Zeeuwse innovatie te stimuleren. De prijs bestaat uit eeuwig roeGroeps foto Contacta 2018m en een kunstwerk van de Zeeuwse kunstenaar. Dit jaar mocht de winnaar een kunst werk op maat laten vervaardigen door Jan Willem Hament, bekend van Leuntje & Mientje.

De robot waarmee KV-Techniek is genomineerd, is een robot die zakken plaatst in dozen en voegt er vervolgens een vaste CO2-schijf aan toe waardoor de ingepakte verse groenten meteen bevriezen. Daardoor warmen de producten minder snel op tijdens het transport en blijven ze langer houdbaar en voorkomt onnodig verspilling.

Op woensdag 7 november 2018 werd de prijs uitgereikt tijdens de Contacta dat is een netwerkbeurs in Zuidwest Nederland. Wij vonden het al heel speciaal om genomineerd te zijn voor de prijs. Tijdens de Contacta hebben wij de juryprijs feestelijk in ontvangst mogen nemen uit de handen van Jo-Annes de Bat. Daarna hebben we de overwinning gevierd met onze medewerkers op de stand.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten of heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zeeuwse Innovatieprijs Emergo logo