info@kv-techniek.nl

+31 (0)113 - 405070

Duurzame inzetbaarheid

Reacties uitgeschakeld voor Duurzame inzetbaarheid Nieuws / News

Duurzame inzetbaarheid

Bij KV-Techniek vinden wij het belangrijk om met het onderwerp duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. We willen werken aan ontwikkeling, samenwerking en het aantrekken en behouden van medewerkers. Het streven is om een bedrijfscultuur te hebben waarbij de aandacht voor ontwikkeling van de medewerkers een continu proces is.

Wat is de visie over duurzaamheid van KV-Techniek?

Binnen KV-Techniek hebben we grotere en kleinere projecten die we uitvoeren voor klanten. Dit doen we met een team van verschillende mensen. Ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten, specialiteiten en eigenschappen. Dus ook zijn eigen rol in het proces waarin projecten verlopen. Het is belangrijk dat je als mens werk doet wat bij je past en waar je blij van wordt. Voor ons is het de kunst ervoor te zorgen dat mensen op de juiste plaats zitten en blijven groeien waar mogelijk. Waardering binnen je werk is ook een belangrijk aspect wat niet vergeten mag worden. En wij zijn van mening als je tevredenheid als persoon/werknemer goed is dit ook weer zijn uitwerking heeft op de sfeer binnen het team.

Binnen het traject duurzame inzetbaarheid hebben we gekeken naar de zaken die goed gaan binnen KV-Techniek en waar mogelijk verbeteringen mogelijk zijn. Dit heeft voor iedereen mooie inzichten gegeven op diverse gebieden. Aan ons nu de taak te blijven ontwikkelen en oog te houden voor onze mensen.

Europees Social Fonds

Europees Sociaal Fonds

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en wordt vakkundig begeleid door een personeelsadviseur van ABAB personeelsdiensten.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons duurzaamheidsbeleid? Neem gerust contact met ons op.