info@kv-techniek.nl

+31 (0)113 - 405070

KV-Techniek en Yaskawa

Reacties uitgeschakeld voor KV-Techniek en Yaskawa Nieuws / News

KV-Techniek en Yaskawa

Ook is KV-Techniek partners met Yaskawa. In dit artikel vertellen ze wat over hun bedrijf en over de samenwerking met KV-Techniek.

Yaskawa Benelux B.V.

Vanuit een strategische en inspirerende locatie – Brainport Industries Campus in Eindhoven- opereert Yaskawa Benelux B.V. met een gedreven team als partner voor haar klanten. Met de focus op industriële automatisering biedt Yaskawa geïntegreerde oplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Luxemburg. Betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons team.

In de Benelux opereren 2 businessunits: Robotics (industriële robots en cobots) en Drives, Motion en Control (frequentieregelaars, motion control, servosystemen, PLC, HMI).

Robotics

Yaskawa is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van industriële robots en cobots. Het programma met meer dan 100 verschillende modellen robots en cobots voor alle Yaskawamogelijke toepassingen is uniek. Dus of het nu gaat om handling, lassen, assemblage of painting, er is altijd een bij de applicatie passende robot of cobot beschikbaar. Verder levert Yaskawa ook complete turnkey systemen voor booglassen, indien gewenst inclusief lasmallen en (off-line) programmering. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij al tientallen jaren de belangrijke kenmerken, zoals ook wordt bevestigd door onze tevreden klanten in vele verschillende industrietakken.

Drives, Motion & Control

Frequentieregelaars, motion control, servosystemen, PLC en HMI van Yaskawa hebben hun waarde in de markt bewezen. Het bedrijf is in 1915 opgericht en combineert de ervaring met flexibele automatisering met zeer brede markt- én toepassingskennis. De kennis, ondersteuning en producten levert Yaskawa uit één hand. Dat maakt Yaskawa Benelux een waardevolle partner.

Partnership

Sinds 2014 werkt Yaskawa Benelux samen met KV-Techniek, destijds nog gevestigd aan de Kloetingseweg 13 in ’s-Heer Abtskerke. Het eerste project was een project voor het sorteren van hoefijzers op een lopende band met conveyor tracking en vision. Verder zijn er verschillende projecten met Yaskawa robots gedaan in veel verschillende industrieën.

Het is mooi om te zien dat KV-Techniek met vertrouwen in nieuwe markten springt en dit door de opgebouwde kennis en ervaring van de engineers steeds succesvol weet af te ronden. Deze positieve drive en mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat KV-Techniek is geworden wat ze nu zijn: Een mooi en betrouwbaar bedrijf met extreem ruime ervaring in industriële automatisering, gevestigd in een schitterend pand te Goes.

Met veel respect kijken wij naar KV-Techniek en wat er gerealiseerd is in de afgelopen jaren en wij hopen nog jaren partner te mogen zijn.

Yaskawa logo

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in een Yaskawa robot of wilt u hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.