info@kv-techniek.nl

+31 (0)113 - 405070

GESCHIEDENIS

Bastiaan Krijger uit ’s-Heer Abtskerke begon tijdens zijn HBO-opleiding als zelfstandig ondernemer, waarbij hij zich bezig hield met technische projecten in diverse branches. In 2012 kocht hij een partij robots van Opel Antwerpen en onderzocht of er interesse was in automatisering door middel van industriële robots. Op die manier zouden de handelingen, die tot dan toe handmatig werden verricht, efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

De eerste jaren werkte Bastiaan samen met zijn vrouw Annemarie vanuit een kantoorunit in het Zuid-Bevelandse dorpje ’s-Heer Abtskerke. Deze locatie werd al snel te klein, want KV-Techniek groeide uit tot een volwaardig bedrijf met projecten in heel Europa. Vijf jaar na de oprichting vestigde het bedrijf zich aan de Columbusweg in Goes en inmiddels werken er zo’n twintig mensen bij KV-Techniek.

Door de ervaring in tal van productieprocessen, weet KV-Techniek als geen ander vergelijkbaar bedrijf, wat productie inhoudt. Dankzij deze kennis heeft KV-Techniek zich ontwikkeld tot een partner die zich uitstekend kan inleven in de producent en zich bewust is van de variatie in processen.

 • Bastiaan en Annemarie Krijger
  Bastiaan en Annemarie Krijger
 • Het team van KV-Techniek
  Het team van KV-Techniek
 • Het nieuwe gebouw van KV Techniek
  Het nieuwe gebouw van KV Techniek
 • Annemarie Krijger
  Annemarie Krijger
 • Het team van KV Techniek
  Het team van KV Techniek