info@kv-techniek.nl

+31 (0)113 - 405070

Specialist in robotautomatisering

Met onze rijke kennis en ervaring, doch met een jong enthousiast team, is het bedrijf heden uitgegroeid naar specialist in proces-automatisering met robots. Dit specialistisch werk varieert van ontwerp tot programmatie en installatie.

We bieden onze klanten maatwerkoplossingen, kostenbesparing, en daarmee een continue efficiënt en betrouwbaar productieproces wat voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

KV-Techniek b.v. is opgericht in 2002 en is zeer actief in de technische en industriële sector als automatiseerder van productieprocessen. In eerste instantie bood KV-Techniek een breed scala aan diensten aan, van projectbegeleiding tot het complete automatiseren van de processen. Het werk vindt plaats binnen de petrochemie, metaalconstructie, en voedingsmiddelenindustrie.

KV Techniek; specialist in robotisering

KV Techniek; specialist in robotisering

Maak kennis met KV Techniek; specialist in robotisering!

KV Techniek; specialist in robotisering

We willen onze kennis in robotautomatisering graag nog verbreden over diverse merken. Immers voor uw vraag willen wij steeds een oplossing kunnen bieden. Daarnaast blijven wij meegroeien met de automatiserings-ontwikkelingen zodat wij kunnen blijven inspringen op innovatieve mogelijkheden bij het automatiseren van een productieproces. Door sterke partnerschappen, zoals we dat nu hebben met Siemens specialisten en de toeleveranciers van pneumatiek en sensoren, kunnen we een geheel nieuwe totaaloplossing bieden.

Natuurlijk wensen wij ook als organisatie, en als enthousiast team, verder door te groeien om onze klanten steeds de beste service en producten te kunnen leveren.

Wilt u vrijblijvend kennis maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.